2012-06-11

Vad jag läser just...

Är ett par veckor sjukskriven nu p.g.a sammandragningarna, så jag fördriver tiden med att vila, vila och vila...har börjat läsa boken "Puhdistus" av Sofi Oksanen nu när jag har all tid i världen att läsa...och by the way, ni hittar mig också på Instagram med namnet LILLAJOHANNA ifall ni e intresserade...


2 kommentarer:

MeA sa...

Hej Johanna,

Stort grattis till graviditeten! Tycker du är tuff som har kämpat på med jobbet, sjukskrivningen är nog både välförtjänt och välbehövlig så ta det lugnt. Hade själv turen att jobba på ett lugnt kontor förra sommaren då jag väntade så behövde inte stressa om den saken. Ville bara tacka för bloggen och önska en trevlig och förväntansfull sommar :)

Johanna ("Jusu") sa...

Tack ska du ha! Roligt att någon orkar läsa min lilla blogg! :) Jag behövde nog få höra av någon, att det är helt ok att vara sjukskriven...har haft så dåligt samvete för att bara ligga hemma och vila. Många tycker säkert att det är väldigt lämpligt med sjukledigt så här under sommaren, när man kan ligga ute i solen och njuta av det vackra vädret...men hoppas att folk faktiskt förstår att jag mycket hellre skulle jobba några dagar i veckan och slippa oroa mig varje dag för sammandragningarna och undra om allt är bra med lillan/lillen i magen...mycket hellre skulle jag må toppen och kunna jobba och slippa allt onödigt stress! Men kanske det här går lättar i nåt skede!