2011-02-05

lööööörda

Vår katt äter alltså sallad, vilket säkert är helt normalt beteende för en katt...i och för sig så äter Lyyli nästan vad som helst, rund och glad som hon är!

Beklagar att det varit så tyst i min blogg i januari, ska försöka vara lite aktivare nu i februari. Det har bara varit så mycket allt möjligt och jag har varit lite deppig och trött, börjar vara så trött på denna eviga vinter och denna förbaskade snö! Men bara 23 dagar kvar så åker vi till Thailands värme! Jag behöver verkligen lite semester för att komma över denna "vinterdeppa"!

Har dessutom jobbat på ett nytt ställe de senaste två veckorna (och kommer att jobba där åtminstone hela februari, eventuellt ända till augusti...), har jobbat på hälsovårdscentralen i Kokkola som omväxling. Det är riktigt intressant och roligt att jobba där på en av mottagningarna men samtidigt väldigt jobbigt att hela tiden byta arbetsplats, få nya arbetskompisar och lära sig nya saker. Börjar vara ganska trött nu bara, behöver verkligen komma bort från allt ett tag!

I´ll be back later! :)


2 kommentarer:

Maja sa...

Men tå e du ju nästan på sama ställ som jag i arbeiti:) Hu ere, brukar ni från TK koma över å ita ti sjukhussiidon na? Iaf ha ja siitt na åv TK:s tandläkaren i "vår" matsal ibland. Ja iter iaf ter varinda da, så säj till om du har möjliheit ti koma ti vår siido så kan vi göra lunchsällskap:)

Emma sa...

Vår frass iter å sallad... men int kisson.