2008-06-19

24

Dagens nummer är alltså 24! Hela 24 år gammal blev ja idag. Funderar bara när födelsedagarna börjar kännas ruttna, i vilket skede börjar det kännas tungt att få ett år till på nacken..?!? Hittills har det bara känts bra att bli äldre och "mognare", har alltid varit trött på att känna mig så liten i allas sällskap....och nej, nu menar ja inte liten med tanke på min fjuttiga längd, utan liten i den bemärkelsen att ja alltid känt mig så ung...Kanske det känns bra att bli äldre fram till 25 år, sedan börjar väl 30 årskrisen närma sig.

Det bästa som hände idag var absolut gåvan från mamma och pappa! De fick sålt min gamla lilla cykel och köpte en ny, supersuper fin Jusu-lik cykel! Passar mig perfekt, vilket ni säkert ser från bilden här under! Rosa och fin! Grannens 4-åriga dotter hade också fått en ny cykel idag, den var lika rosa och fin som min och vi var båda lika stolta över våra nya cyklar! Där stod vi ute på gården och beundrade varandras rosa cyklar! :) Kände mig precis lika liten och ivrig som grannens flicka, hade nästan lust att sätta på stödhjulen och köra runt och runt och runt på vår lilla gård tillsammans med henne...men det gjorde jag förstås inte, nöjde mig istället med en cykeltur runt centrum. ..utan stödhjul!!!





Jag ä verkligen lyckligt lottad! En finfin cykel av föräldrarna till föddis! Så tack för den! Hade nog inte haft råd med en cykel just nu när Timo är arbetslös ( ännu en arbetslös polis i vårt land!!!!) och har lite knapert med pengar till annat än hyra och mat. Så tack vare mamma och pappa har jag nu en cykel att köra med till jobbet och kruisa runt i stan! Och inte nog med det! Trots att Timo inte har nåt arbete just nu hade han köpt en underbar klocka åt mig till present! Precis en sådan som jag önskat mig! Inte illa eller hur ?



1 kommentar:

Linn sa...

Massor med grattis! :)