2012-08-13

Blöjor...

Har funderat lite över det här med blöjor, så kanske nån som läser min blogg kan hjälpa mig...ja har hört att det lönar sig att köpa några paket blöjor av minsta storlek, alltså storlek 1...nu är jag bara lite nyfiken hur många paket det lönar sig att köpa av denna minsta storlek, hur fort har era babyn växt och behövt blöjor i större storlek? Jag skulle så gärna köpa hem några paket blöjor, så vi inte behöver köpa blöjor genast när vi kommer hem från bb...

3 kommentarer:

Linda sa...

Vi använde nog ettans blöjor ett tag om jag kommer ihåg rätt, fastän Liam var 51,5 cm och 3,6 kg (inte en minibebis). Men jag hade köpt två paket före, men tyvärr är det lite svårt att veta :) lycka till.

Linn sa...

Jag vill minnas att vi använde ettans blöjor en dryg månad (Agnes vägde knappt 3200gram vid födseln) så man hann ju nog göra av med ganska många paket :) Jag kan inte komma ihåg att jag hade köpt några blöjor alls men nog tror jag vi hade köpt ett. Sen fick man ett paket gratis från bb också i denhär väskan: http://www.libero.fi/Allmant/Libero-laukku/
Jag har för mig att man borde få den överallt (?) Ett par, tre paket kan ni bra köpa på förhand så behöver ni inte genast springa till butiken :)

Mia sa...

Vi använde totalt bara två paket av ettans blöjor, Lucas vägde 4030 då han föddes så de blev fort för små. Men det är ju svårt att veta i förväg.