2010-05-03

beebisar...

Snutten kom äntligen hem till oss i lördags! Nästan hela helgen har jag suttit eller legat på golvet med Dana och lekt och myst. Vad jag har saknat att ha en hund i huset!! Dana tycks trivas riktigt bra här hos oss, äter och sover bra. Hon gnällde bara lite den första natten och förra natten, hon skulle väl ha velat komma i sängen och sova med oss men det får hon inte. Hon blir nog säkert snart van med att vi sover i sängen och hon på golvet i sin egen hundsäng. Vi har haft bra tur hittills med kiss och bajs, inga misstag inomhus alls ännu! Vi har lyft ut henne genast när hon vaknat och en stund efter att hon ätit och alltid när hon blivit rastlös och gnällig, då har hon alltid gjort sina behov ute på gården. Det enda problemet hittills har varit vår katt Lyyli, som har lite svårt att acceptera vår nya familjemedlem. När valpen sover går hon riktigt nära Dana och sniffar på henne, men ett par gånger har hon klöst Dana när hon kommit för nära henne. Lyyli sover och äter bra och tvättar sig fast Dana ligger nära henne, så hon verkar avslappnad fast vi har en hund i huset. Men genast när Dana är vaken och lite väl nyfiken och kommer nära henne, då fräser hon och är arg som ett bi! Så få se hur det går, jag hoppas bara att de blir vana med varann snart så jag inte behöver vakta dem hela tiden.



































Brorsan och Pauliina fick dessutom också familjetillökning i helgen. På söndagsmorgonen klo. 04:54 föddes en liten tös, 3330 g. Var till BB igår och hälsade på den lyckliga familjen. Hon var så söt, alldeles underbar, och liknar brorsan så mycket! :)















1 kommentar:

Emma sa...

Ne va gullo! Både hundn å bejbin... :) (Vaal ju allt bejbisjuk fast Olli int ens er eitt år ännu.... å hundsjuk, voj va ja sku vila ha en hund, men he lär ta maaang år ännu...)