2012-03-03

en dag på isen

Vi har fått njuta av underbart vackert väder idag! Så vi åkte till Ohtakari och gick på isen med Dana!






Full fart på isen!!!





Hoppas ni har njutit av denna vackra vårdag!!

1 kommentar:

Bella sa...

Hittade din blogg nyligen och har läst tillbaka och gillar hur ärlig du är! Jag ser i dina ögon att du är ledsen inuti och jag vill bara krama om dig och säga att allting kommer bli bra. För det kommer det, förr eller senare!

Jag kan helt och hållet relatera till ditt inlägg där du skrev om dina svagheter och om självkänslan. Jag känner väldigt lika och gör mitt liv enormt komplicerat med mitt själviska beteende som redan har förstört en del förhållanden. Jag trodde alltid det hade att göra med mina pojkvänner men efter många gånger har jag nog insett att det bara är delvis de och till största delen mitt sjukliga kontrollbehov och dåliga självkänsla som förstör allt. Jag orsakar problem av allting och klagar om det minsta lilla varenda en dag. Dock är min nuvarande pojkvän då han går ut alltid väldigt full och blir aggressiv och våldsam mot mig som bara gjort mig mer och mer kontrollerande. Jag vet också att jag lätt provocerar honom när han är full fast jag vet hur det slutar. Jag vill veta exakt allting som pågår och blir som du sade sårad om han vill göra annat än vara med mig. Vill så komma bort från det här beteendet! Man kan ju inte försöka äga och kontrollera någon bara för att man mår dåligt och inte kan kontrollera sig själv.

Självkänsla är inget lätt att jobba med så jag undrar om du känner att det lättat alls för dig? Och hur har du gjort då? Känns omöjligt att bara låsa ut sina tankar om du vet
vad jag menar.

Nu blev det här ju sjukt långt men jag ville närmast skicka dig en extra kram så att du vet att du int är ensam om allting! Jag önskar att du känner dig lyckligare och hoppas verkligen du och din man snart kan få ett tillägg till familjen:) Stor kram!